Visusti-hankkeen sparraustuokiot ja tapaamiset keskisuomalaisille taiteilijoille ja muotoilijoille

Teetkö taidetta millä tahansa visuaalisella alalla? Onko muotoilu sydämen asia? Työskenteletkö liikaa yksin ja hiljaisuudessa? Haluatko keskustella ja verkottua alueen taiteilijoiden kanssa? Haluatko saada palautetta töistäsi tai keskustella kollegoiden töistä? Luovan valokuvauksen keskuksen, Jyväskylän taiteilijaseuran ja Materia ry:n yhteinen Visusti-hanke järjestää sparrausta ja tapaamisia Keski-Suomessa toimiville taiteilijoille ja muotoilijoille syksyllä 2020 ja keväällä 2021 ympäri maakuntaa.

Tapaamiset järjestetään Hankasalmella 26.11.2020, Äänekoskella helmikuussa 2021 sekä Viitasaarella huhtikuussa 2021. Voit osallistua mihin tahansa tapaamiseen riippumatta siitä missä itse asut tai toimit. Valitettavasti vähäisen ilmoittautujamäärän takia sparraus Saarijärvellä 28.10.2020 on peruttu, mutta Hankasalmen sparraustuokio toteutuu.

Tapaaminen alkaa klo 17 Metsämaa-näyttelyn esittelyllä ja jatkuu sparraustuokiolla, jota vetää vähintään kaksi taiteen ja/tai muotoilun ammattilaista. Sparraustuokion tarkoituksena on keskustella ja antaa palautetta kaikkien osallistujien töistä ja kehittää maakunnan laajuista visuaalisten alojen verkostoa. Sparraustilaisuuteen voi tulla myös ilman omia teoksia, tutustumaan muihin taiteilijoihin ja keskustelemaan taiteesta ja taiteilijuudesta.

Sparraustuokioon pyydetään ilmoittautumisia sekä mielellään materiaalia (kuvia) teoksista joita haluat tuoda mukaan sparraukseen. Juuri nyt ovat auki ilmoittautumiset Hankasalmelle, jossa sparraajina toimivat valokuvataiteilija Mikko Auerniitty (http://auerniitty.com/) ja huovuttaja, yrittäjä Leena Sipilä (https://www.designleenasi.fi/). Ilmoittaudu tapaamiseen osoitteeseen haku(at)visusti.fi tai puhelinnumeroon 050 329 3432.

Sparraustuokiot toteutuvat, mikäli ajankohtaiset koronavirusmääräykset sallivat.

Lisätietoja antaa: Vilja Ruokolainen
yhteistuottaja
Visusti-hanke
puh. +358 50 329 3432
info(at)visusti.fi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *