Materia ry:n Luonnollisesti-näyttely ja Metsämaa-näyttelykiertue Taidekeskus Järvilinnassa

Taidekeskus Järvilinna tarjoaa 11.11.-20.12. valikoiman metsä-aiheesta innoituksensa saanutta taidetta ja luonnollista muotoilua. Materia ry:n Luonnollisesti-näyttelyssä yhdistyksen jäsenet esittelevät teoksiaan, joissa teemana on luonto, ekologisuus tai aihetta lähestytään luonnonläheisillä materiaaleilla. Metsämaa-näyttelykiertueella keskisuomalaiset taiteilijat kuvaavat metsää läheltä ja kaukaa, kauniisti ja karusti.

Kokonaisuus on avoinna Taidekeskus Järvilinnassa (Järvilinnantie 213, Laukaa) 11.11.-20.12. ke-su klo 12-17. Kahvila on avoinna marraskuussa viikonloppuisin.

Muotoilua on nähtävillä Materia ry:n jäseniltä Anitta Asunta-Plane, Sirpa Hasa, Ulla Lapiolahti, Aija Leena Lääperi, Marjaana Niskanen, Anne-Mari Ohra-aho, Katja Rauhamäki, Anu Rinkinen, Juhani Risku, Leena Sipilä ja Marianne Tiitinen.

Mukana Metsämaa-kiertueen huoneessa on teoksia taiteilijoilta Ulla Aatinen, Tommi Anttonen, Aino Kajaniemi, Emmi Minkkinen, Toûa Toûa ja Ulla Virta. Näyttely on osa Visusti-hankkeen toteuttamaa kaksivuotista näyttelykiertuetta, joka ulottuu 2020–2021 kymmeneen Keski-Suomen kuntaan. Kiertueelle on kuratoitu 49 taiteilijaa. Näyttelyn sisältö on joka kunnassa eri. Kiertuetta ovat rahoittaneet Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto ja Keski-Suomen kehittämisrahasto. Kiertueen toteuttavat Luovan valokuvauksen keskus, Jyväskylän Taiteilijaseura ja Materia ry yhteistyössä Keski-Suomen Tanssin Keskuksen ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

Lisätietoja näyttelystä:

Näyttelykoordinaattori Hannele Torniainen, puh 045 128 7778, info@jarvilinna.fi
www.jarvilinna.fi

Lisäksi:

www.materiary.fi

www.visusti.fi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *